返回列表 發帖
原帖由 wongtaiman 於 2007-6-1 18:44 發表

你可購買一隻如 Synology DS207 網路儲存伺服器(可作埋backup).價錢會貴D.連2隻hard disk 約2千幾至3千幾不等.
因為和記可用真IP.返公司/家內都可直接使用24小時長開。 好方便。適合有大量資料做備份及需週圍 ...

Hi Wongtaiman,

I have the interest and like to ask any good internet security for this home network server.

Thanks

你地千奇唔好有任何期望, 我只係剪貼咋
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊成為會員

回復 #17 stern 的帖子

stern,

有信用喎,真係今晚 upload 到比我地睇........謝謝你。

咁都比你剪貼到,怕姐都係首創喇
威你至烕........叻你至叻

全屋苑 MT + LP.......陣容鼎盛.........宣傳單張從未見過

Thank you stern.

Stern,well done.
已置頂.

望落 LP 果幾棟樓既 scale 好似細過 MT 小小.... 係咪呢..:o

原帖由 wongtaiman 於 2007-6-1 22:38 發表
Stern,well done.
已置頂.

多謝大文兄, 其實我真係無做過乜

我諗D sales 都要向你偷師, Thx.

原帖由 Cat 於 2007-6-1 22:39 發表
望落 LP 果幾棟樓既 scale 好似細過 MT 小小.... 係咪呢..:o

按我兩幅圖度落去, 相差應該唔係好多, 當然你唔好信晒

原帖由 phaseII 於 2007-6-1 21:39 發表
stern,

有信用喎,真係今晚 upload 到比我地睇........謝謝你。

咁都比你剪貼到,怕姐都係首創喇
威你至烕........叻你至叻

全屋苑 MT + LP.......陣容鼎盛.........宣傳 ...

如果顧住睇溏心而唔做, 一定比你鬧死, 所以一番屋企, 飯都未食就 upload 先  

回復 #25 stern 的帖子

我真係好感動.........
感動過溏心四頭鮑的故事囉

thank you

原帖由 stern 於 2007-6-1 18:54 發表

大文兄,

如果我用 netvigator, 可唔可以做到, 因為我唔可以取消我用緊個 netvigator user name。

一齊用 netvigator 加 和記, 又無咁既需要

可唔可以比d 意見。

大文兄, 你有時間記住覆我喎。Thanks!

I get one A3 full size floor plan from 鐘圓 before and below is portion of the floor plan I scan
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊成為會員

回復 #29 ken 的帖子

呢個先係強 !!