返回列表 發帖
just to say hello to all blk 5 people
nice to meet you all

原帖由 alfredwsk 於 2007-2-27 12:28 發表
早兩日先有時間入去睇吓,只做了主人房起油、起底,廳就只做了一邊,全屋加埋都做唔到50%   仲話要3月1日才再開工   都唔知幾時至整好

我都期待緊睇相, 尤其你同我一樣單位, 我估計我無咁快安排到裝修, 近來太忙。

原帖由 alfredwsk 於 2007-2-27 12:21 發表
裝修師父只做防潮、油漆等基本嘢。 我在主人房凹位都係做全柜再伸延多3尺,共11尺L型櫃。

要做到咁大個柜 ??  如果可以, 我真係好想睇吓完成左的相。

回復 #46 mikasa 的帖子

Hi, I'm new here, from T6.

So glad to find this community. You guys are really nice!!
Thanks Metrokids for setting up this fantastic forum ar...

他們在無意間相遇,
                              卻為幽暗的生命帶來溫暖美好的月光...

Hello all ! I'm new comer and nice to see you all here!
Quite a lot of information was found from this forum!

tower 1

原帖由 KLTL 於 2007-3-3 12:30 發表
Hello all ! I'm new comer and nice to see you all here!
Quite a lot of information was found from this forum!

Welcome  邊座嫁妳?

原帖由 LEEKAMFU 於 2007-3-6 17:17 發表
tower 1

Welcome

大家記得要投票呢~

Hi Lepoint,

睇黎第二期第9座,暫時同你一座的鄰居最多註冊左喎。

原帖由 phaseII 於 2007-3-6 17:29 發表
Hi Lepoint,

睇黎第二期第9座,暫時同你一座的鄰居最多註冊左喎。

hehehe.....不過計埋 phase I, block 5 最多人呢~ 不過我諗好多人冇報到, or 只 reply 而唔記得投票呢~

e家暫時5座以一個馬位,應該係一個單位領先,跟住係9座,第3位係2座。但數來數去都係得48個人投左票,我地好似有146個人登記左,唔知另外果98人住邊呢?

唔知今晚有冇馬買呢,記住買2,5,9 3T

Mikasa,

你又冇研究馬咩 ?  可惜我都唔識得買馬,不過我會話比我的朋友知囉。
不如下次金多寶六合彩,勞煩你比六個字我地啦。

樣樣都研究 你估我唔使做咩   雖然呢排真係冇乜點做野