返回列表 發帖

擔心

原帖由 alfredwsk 於 2009-2-18 15:32 發表
其實你係擔心內部多d 定景觀多d 呢??

老實講,兩樣都不擔心:

景觀方面,我在樓下平台望過,在3座9H睇過,兩處的景觀皆可接受,何況1座1x X。

內櫳方面,xxxxxx, 2年新樓內部應不會這麼早出現漏水問題。那怕租客住得殘,我已打定輸數大執一劑。

只是心有不甘,自問小心,今鋪竟成俎上之肉!

現在唯有做好應變準備,萬一業主不能如期交吉,亦知如何應對。

聽取大家意見,心婼髀穇o多,無助感已大減。

原帖由 trillionaire 於 2009-2-18 15:54 發表

老實講,兩樣都不擔心:

景觀方面,我在樓下平台望過,在3座9H睇過,兩處的景觀皆可接受,何況1座1x X。

內櫳方面,xxxxx, 2年新樓內部應不會這麼早出現漏水問題。那怕租客 ...

唔擔心就好lor 都只係一d 少問題引起一d 少不安!
咁祝你收樓順利, 整到靚一靚, 住得舒舒服服, 有機會請我地參觀吓 話晒都係大單位呢!3" />3" />

寒舍蝸居

倘蒙大駕,篷篳生輝。

我都希望有朝一日相聚@my home.

原帖由 trillionaire 於 2009-2-18 16:23 發表
倘蒙大駕,篷篳生輝。

我都希望有朝一日相聚@my home.

太客氣啦!!  我地之前都攪好多home visit, 你唔介意認識大家, 實有人出席, 就等你通知吧!

原帖由 Zaplus 於 2009-2-18 09:01 發表
    祝 如期交吉

呢個係海棉桔嚟喎...........

原帖由 sincity 於 2009-2-18 19:47 發表

呢個係海棉桔嚟喎...........

算交架la
MTman  TAMAMA

原帖由 trillionaire 於 2009-2-18 15:54 發表

老實講,兩樣都不擔心:

內櫳方面,xxxxx;2年新樓內部應不會這麼早出現漏水問題。那怕租客 ...

買樓係開心嘅事.....唔駛咁唔開心啦......重要呢度有班好鄰居嘛..........3" />

原帖由 sincity 於 2009-2-18 19:59 發表

買樓係開心嘅事.....唔駛咁唔開心啦......重要呢度有班好鄰居嘛..........3" />

好鄰居..........

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2009-2-18 20:02 發表

好鄰居..........3" />

好鄰囉..........

wait for your good news!