返回列表 發帖

大門門框鬆脫 ?

大門門框鬆脫, 居然可以鬆開成1 cm.
唔知有冇人有d 咁嘅case ?

門框同幅牆分開成 1 cm?

原帖由 goodyuki 於 2008-11-20 17:14 發表
PHASE 1 OR 2

call mo la

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-11-20 17:28 發表
call mo la

Ha.  call me la .. 嚇得我呀, 以為你叫人call 你..

朋友是來交心, 唔係用錢來維繫, 用錢買返來的朋友, 即係叫 "出賣"的朋友, 你明架啦 ^_*

原帖由 MRSLAU 於 2008-11-20 18:46 發表

Ha.  call me la .. 嚇得我呀, 以為你叫人call 你..

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-11-20 18:48 發表

真係行到邊.....吹到邊喎......

原帖由 sincity 於 2008-11-20 18:53 發表

真係行到邊.....吹到邊喎......

朋友是來交心, 唔係用錢來維繫, 用錢買返來的朋友, 即係叫 "出賣"的朋友, 你明架啦 ^_*

原帖由 goodyuki 於 2008-11-20 17:14 發表

冇喎... 你係邊一座呀.....???

原帖由 sincity 於 2008-11-20 19:22 發表

冇喎... 你係邊一座呀.....???

問人幾座做什麼呀.. 八卦

我都有多少懷疑... 因為最近度大門 Lock 得唔順... 關門後扭唔到個 Lock.
等我返去 Check Check 個門框先....

原帖由 月巴水骨 於 2008-11-21 12:28 發表

我都有多少懷疑... 因為最近度大門 Lock 得唔順... 關門後扭唔到個 Lock.
等我返去 Check Check 個門框先....

講講下....我度門都好似有d唔同左

原帖由 MRSLAU 於 2008-11-20 20:54 發表

問人幾座做什麼呀.. 八卦

唔八卦......你就唔見我起度啦.....

原帖由 meimeicat 於 2008-11-20 17:28 發表
call mo la
壇主好似話過叫我地call 版主喎
亞蟹~留言~

唔好以為D门装得好好,我扇门唔係門框鬆脫,係個门鎖鬆,執漏敷衍了事,第三次先認真拆晒佢装番好.
MTman  TAMAMA