返回列表 發帖

Bingo, 一用就壞

㕑房抽氣扇,好日都唔用,一用就壞,用唔夠三次!

PS補修期就快過,街坊們快啲作最後檢

damaged during typhoon, CK said you have better replaced it by yourself.

冇爛呀!佢唔轉呀!你唔好問我有冇按制!

咁有某開蓋呀....

係喎!你地唔好問我識唔識開蓋!

未入伙已爛

原帖由 Rilakkuma 於 2008-10-22 18:02 發表
㕑房抽氣扇,好日都唔用,一用就壞,用唔夠三次!

PS補修期就快過,街坊們快啲作最後檢

過唔過補修期執修部都唔整架la.仲叫我去露台抬頭望樓上自己換左的抽氣扇,叫我照換.
廁所柜桶爆左,又係叫我自己換過個靚料柜.
MTman  TAMAMA

係呀!我就係覺得佢地唔會整,但係大單嘅就煩到佢整為止;例如水喉漏....

原帖由 Rilakkuma 於 2008-10-22 21:30 發表
冇爛呀!佢唔轉呀!你唔好問我有冇按制!
我個部都好怪...閂實咗個廚房門佢就唔轉...留番條la就轉
亞蟹~留言~

[quote]原帖由 vwan 於 2008-10-23 01:52 發表
未入伙已爛

呀..甘你地kitchen 的不锈鋼有問題嗎? 我的到現在都未換..說在try 新料.......好擔心....到時會唔會唔幫我換嫁.......

原帖由 bmw520 於 2008-10-23 11:22 發表
呀..甘你地kitchen 的不锈鋼有問題嗎? 我的到現在都未換..說在try 新料.......好擔心....到時會唔會唔幫我換嫁.......
好難講 ..............
亞蟹~留言~

原帖由 bmw520 於 2008-10-23 11:22 發表

有咩問題?

近雪柜條邊好似話遇熱會彈起;好怪最近位置的爐頭不能用細火,我都唔係日日開火,唔知佢會唔會彈呀