返回列表 發帖
Freddie 今朝你好野, 截得快

原帖由 stern 於 2009-2-7 09:33 AM 發表
Freddie 今朝你好野, 截得快

手都軟

蠢豬想一問

D人整 d spam 去D forum 到有乜作用?對佢地有乜好處呀?

原帖由 Joly 於 2009-2-7 11:55 發表
蠢豬想一問

D人整 d spam 去D forum 到有乜作用?對佢地有乜好處呀?

食飽飯, 冇嘢做卦, 好多人都係咁o架啦..........

原帖由 freddielau 於 2009-2-7 09:47 發表

手都軟

原帖由 sincity 於 2009-2-7 12:04 發表

食飽飯, 冇嘢做卦, 好多人都係咁o架啦..........

食飽飯好多嘢做喎,等洗碗、等沖涼、等c......

原帖由 Joly 於 2009-2-7 16:20 發表

食飽飯好多嘢做喎,等洗碗、等沖涼、等c......

等 ccc........

原帖由 meimeicat 於 2009-2-7 16:28 發表

等 all ccc........

激c佢........

原帖由 sincity 於 2009-2-7 16:32 發表

激c佢........

你地曳喇,c妹,唔關我事

[quote]原帖由 Joly 於 2009-2-7 16:39 發表

你地曳喇,c妹,唔關我事

原帖由 meimeicat 於 2009-2-7 16:54 發表

all 親都唔只1粒c喇有時係 cc, cccc, ccc 有時係c..................c................長既

重有...... c..........c.........c...........

原帖由 sincity 於 2009-2-7 16:41 發表

點會唔關你事.....

唉!懶D都唔得,其實我全句係: 食飽飯好多嘢做喎,等洗碗、等沖涼、等c......傅到---上身 之馬,係你地想多咗啫!

原帖由 meimeicat 於 2009-2-7 16:51 發表

你又知佢叫c妹, 呢個名無用好耐law

之前見有人叫佢做c妹,當然唔執輸,扮吓c姐先啦,都係唔好,到時你地又要c... c. ..c...時,都唔知係叫c....妹,定係叫 c...姐,再唔啱又再嚟一個all c,咁就... ,我都係唔叫佢做c妹,免得做c姐

原帖由 meimeicat 於 2009-2-7 17:12 發表

見人c妹你又c姐, 你都好c姐

多謝多謝

你地唔好係e個post 度吹pls.
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講