返回列表 發帖
原帖由 stern 於 2009-1-22 07:04 發表
noted spam posts from "nngbhdffhr", over 300 posts in one night.
It will be removed soon, please be patient and sorry for any inconvenient.
Good Job wor
but dunno what happened during my absence

噢... 我發覺你地無超級版主同管理員WOR

其實係上面應該有一項叫.."系統設置"
一入左去.. 就要入PASSWORD
就會跳去另一版面,
入面好多選項. 選 "帖子"
跟住有項叫 "批量刪帖"
你打入發帖用戶名, 跟住佢就出哂個用戶D帖. 你一DELETE就可以刪除哂.  仲可以CLICK埋禁止用戶.

不如你地叫個管理員升你地其中版主做超版.

好似只有超版同管理員有得系統設置..

咁樣方便好多.
因為續個刪帖好花時間

原帖由 cuppy 於 2009-1-22 09:52 發表
咁樣方便好多.
因為續個刪帖好花時間

唔緊要啦, 我地已經 freeze 左個 spam user, 等壇主出手就可以全部清除架啦

原帖由 cuppy 於 2009-1-22 09:51 發表
噢... 我發覺你地無超級版主同管理員WOR

其實係上面應該有一項叫.."系統設置"
一入左去.. 就要入PASSWORD
就會跳去另一版面,
入面好多選項. 選 "帖子"
跟住有項叫 "批量刪帖"
你打入發帖用戶名, 跟住佢就 ...

提名你做"超級版主-security", 你比較熟手, 維持和平既責任就交比你喇

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

千祈唔好..我自己另一個Forum都唔得閒理佢.
我而家返工無野做先留言乍.  

原帖由 cuppy 於 2009-1-22 13:08 發表
千祈唔好..我自己另一個Forum都唔得閒理佢.
我而家返工無野做先留言乍.  

咁正

~~ 喵喵 ~~

thanks stern

原帖由 meimeicat 於 2009-1-22 13:01 發表

提名你做"超級版主-security", 你比較熟手, 維持和平既責任就交比你喇

邊個做維護世界和平的超人,我送兩隻鹹旦

原帖由 aloha 於 2009-1-22 14:17 發表

邊個做維護世界和平的超人,我送兩隻鹹旦
仲可以送麪包

原帖由 steveming 於 2009-1-22 14:54 發表
仲可以送麪包

仲可以做法律顧問tim

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2009-1-22 21:44 發表

仲可以做法律顧問tim

而家做埋尊貴嘅立法會議員tim

原帖由 aloha 於 2009-1-22 22:02 發表

而家做埋尊貴嘅立法會議員tim

~~ 喵喵 ~~

原帖由 cuppy 於 2009-1-23 09:06 發表

你唔好 , 世界和平靠你架

~~ 喵喵 ~~