返回列表 發帖

spam posts

noted spam posts from "go4flash1", it will be removed soon.  Please be patient.

THX stern
MTman  TAMAMA

posted at 6.44 am ...

原帖由 kentcck 於 2008-10-15 09:29 發表
posted at 6.44 am ...

係呀, 起身入壇做檢查

我知你仲未訓醒

今朝訓到8.20

6:44 am 就開工......... 我都仲
他們在無意間相遇,
                              卻為幽暗的生命帶來溫暖美好的月光...

呢D SPAM 係電腦RANDOM 避左驗證碼去開戶口同POST

遲D仲多..
仲有D係凌晨 2:00 - 4:00

唔係人手開架...

些些

thanks

好版主
亞蟹~留言~

原帖由 ccc 於 2008-10-15 11:01 發表

點解遲d會仲多

DISCUZ呢個6.0 可以避開呢D Spam.  我管理開個forum 係用5.5  勁多spam.  upgrade左6.0 以為無spam, 都比d spam 入侵.. 情況好似呢個forum 咁..

以前5.5 都無架.. 又係一比spam入侵.. 好快又很多spam入到.. 又要upgrade個forum 等d驗證碼block 緊d 佢...

遲d 睇來會出6.5 ....

真是唔知發生什麼事, 不過最起碼知道我地個網主是做緊野架.
多謝

noted spam posts from "nngbhdffhr", over 300 posts in one night.
It will be removed soon, please be patient and sorry for any inconvenient.

去控制版面有大量刪帖功能, 一打個名就出哂佢D POST. 一按DELETE 即刻無哂.

你而家仲有佢D殘餘POST係FORUM.

回復 16# cuppy 的帖子

邊個既控制版面呀, 你話個 spam user ?? 我好似去唔到喎, 好似權限未到, 修練中...