返回列表 發帖
原帖由 sincity 於 2008-10-1 02:20 PM 發表
我燒咗燈膽, 廁所咗塞, 玻璃污遭咗,地板花咗喎.......
係未可以新版主搵幫....?

可能換過層樓好d

多謝各位比面!

往後還請大家多些支持此forum

原帖由 bmw520 於 2008-10-1 02:28 PM 發表

嘩.....正.....我都好似有好多地方要幫手....等我比張LIST 版主啦.....THANKS.....

教打台灣牌都可以架,不過學費自付

新版主

congradz stern sir N part time freddie Sir !!!   

恭喜兩位bro. ...freddie & stern

版主威   版主勁   版主無得頂......... YEAH!!!

第時萬大事情都唔好 kill 我 d post 吖
他們在無意間相遇,
                              卻為幽暗的生命帶來溫暖美好的月光...

原帖由 kkbb 於 2008-10-1 04:39 PM 發表
版主威   版主勁   版主無得頂......... YEAH!!!

第時萬大事情都唔好 kill 我 d post 吖

原帖由 freddielau 於 2008-10-1 16:03 發表

可能換過層樓好d

重有可能唔夠錢供樓......
果新版主可以借啲錢嚟供樓就最好啦......

原帖由 sincity 於 2008-10-1 17:00 發表

重有可能唔夠錢供樓......
如果新版主可以借啲錢嚟供樓就最好啦......  

借錢呢樣你搵 Freddie 啦, 佢熟d, 一定幫到你

原帖由 stern 於 2008-10-1 17:01 發表

借錢呢樣你搵 Freddie 啦, 佢熟d, 一定幫到你

新版主真係幫到手喇.....

原帖由 ccc 於 2008-10-1 14:42 發表
congratulations 烏 FREDDIE and 啄啄STERN

你想我尊啄住你呀

原帖由 sincity 於 2008-10-1 05:07 PM 發表

新版主真係幫到手喇.....
sure.....

你想係麻雀枱定........?

kung hei kung hei~~~

原帖由 freddielau 於 2008-10-1 17:08 發表
sure.....

你想係麻雀枱定........?

麻雀, 挫D, 十三張, 大細, 魚蝦蟹.........都得!!!