返回列表 發帖
原帖由 crabcrab 於 2008-9-1 00:59 發表
我睇唔到呀....咁即係點呀

見到滴哂汗, 緊係no la
攪攪振我就曉
壇主話唔好係到吹水, 番風區再拆過

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-9-1 01:08 發表

見到滴哂汗, 緊係no la
攪攪振我就曉
壇主話唔好係到吹水, 番風區再拆過
好啦...咁我delete咗你個名先啦....
亞蟹~留言~

唔巧意思...小弟路過...不過都想講兩句...禾想做..........個提名呀...咁禾就選stern探長同小天使ccc啦....

我提名 stern & ccc !

我提名 stern & 大師

update list
=========

ccc 提名: 大師 、stern
crabcrab 提名: stern
freddelau 提名: ccc
stern 提名: 大師
alfreadwsk 提名: 大師 、stern
point 6 提名: ccc 、大師
anna 提名: freddielau、stern
meimeicat 提名: ccc 、大師
lepoint 提名: stern, ccc

肥龜先生,太太 --> 庾傲天 (Tracy Yu)

我覺得我唱歌好聽過李克勤

我又提名: stern,  大師, ccc
他們在無意間相遇,
                              卻為幽暗的生命帶來溫暖美好的月光...

原帖由 stern 於 2008-8-31 11:17 發表
我提名 大師 and aloha, 佢清楚板主要做乜, 亦好熟悉商場事情.

唔好用感情選板主, 要搵個夠公正既

but sometime aloha is too angry with some topic wor...

meimeicat and qq lar

原帖由 秦先生個老婆 於 2008-9-1 22:37 發表

小魔怪跌左落水變多左個出黎...

原帖由 秦先生個老婆 於 2008-9-1 22:37 發表

又黎

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

Oh NO!!!    I have no right to vote here

原帖由 LP-TKL 於 2008-9-1 10:53 PM 發表
Oh NO!!!    I have no right to vote here

勤力d啦

Ok work harder, get two more points here sin....