返回列表 發帖

重選版主 - 提名 (Deadline: 5 Sept 11:59pm)

由於本forum已經成立一段時間, 現時members數目愈來愈多, 而本人工作又比較繁忙, 所以希望能夠重選版主, 幫手協助monitor個壇.

版主名額:
兩位

版主要求及職責:
尊貴會員或以上之會員
有心為個壇出一分力,delete含有粗口, 色情及一切有其他不當成份的posts, 要有承擔, 有一定壇資,  廣被認同及信任.

重選機制:
step 1 - 首先要由一個尊貴會員或以上之會員提名.
step 2 - 被提名的candidate耍由高級會員或以上之會員以不記名方式投票, 以票數較高者當選.

提名deadline為9月5日 11:59pm, 如被提名者多於兩位, 本人將再出post供高級會員或以上之會員投票.

請勿在此post 吹水, thanks!

乜版主唔係有3位咩

我提名: stern 同 meimeicat

亞蟹~留言~

Alfred & ccc?加D新勢力先

團長為各位無私服務,有目共睹,C妹對本譠之熱誠,無人能及,她是全職的。

原帖由 crabcrab 於 2008-8-31 03:35 發表
乜版主唔係有3位咩

我簡3個得唔得-------大師, stern 同 meimeicat
BTW, 壇主.....被提名者若果不想, 是否應立即表態:o

我提名 大師 and aloha, 佢清楚板主要做乜, 亦好熟悉商場事情.

唔好用感情選板主, 要搵個夠公正既

I think C mui and Dai C la

被提名者若果不想, 是否應立即表態 <---- 對

原帖由 alfredwsk 於 2008-8-31 11:13 發表
我簡3個得唔得-------大師, stern 同 meimeicat
BTW, 壇主.....被提名者若果不想, 是否應立即表態:o

原帖由 freddielau 於 2008-8-31 09:15 發表
Alfred & ccc?加D新勢力先
我係電腦白痴, 驚幫唔到大家

我想提名團長, freddielau 同 stern.

原帖由 stern 於 2008-8-31 11:17 發表
我提名 大師 and aloha, 佢清楚板主要做乜, 亦好熟悉商場事情.

唔好用感情選板主, 要搵個夠公正既

謝謝stern兄賞識,但小妹有德無能,一,係電腦低B班,二,鍾意無牽無掛,所以唯有含淚婉拒閣下好意了..

原帖由 crabcrab 於 2008-8-31 03:35 發表
乜版主唔係有3位咩

表左態喇

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 point6 於 2008-8-31 12:12 發表
I think C mui and Dai C la

Yes, c mui & tai c la

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

方便睇.....減咗d表咗態既 .....咁宜家淨番既提名者就係

ccc 提名: 大師 、stern
crabcrab 提名: stern
freddelau 提名: ccc
stern 提名: 大師
alfreadwsk 提名: 大師 、stern
point 6 提名: ccc 、大師
anna 提名: freddielau、stern
meimeicat 提名: ccc 、大師

各位努力呀
恭喜、恭喜

亞蟹~留言~

原帖由 meimeicat 於 2008-9-1 00:49 發表

表左態喇
係呀...我揀你呀....meimei

亞蟹~留言~