返回列表 發帖
原帖由 metrokid 於 2008-8-1 19:20 發表
可能風力太大...

可惜呢個風無法控制到

原帖由 ccc 於 2008-8-1 19:34 發表

連你都換相

証明你d魔力幾大, 咁多追隨者

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

有0既....
ban 左某人...

原帖由 stern 於 2008-8-1 19:59 發表

可惜呢個風無法控制到

1. abCCCC 小姐
2. 可唔可以唔好叫我做 X X 先生
3. 用隻手, "噤"個制, ban 左!

原帖由 ccc 於 2008-8-1 22:08 發表

邊個係某人呀, 點ban呀metrokid先生

原帖由 metrokid 於 2008-8-1 21:57 發表
有0既....
ban 左某人...

noway~~~~~~~~~
no wind no life ar

壇主,

跳頁又出問題, 要出到第 4 個 post 先彈到出黎呀

also.. when i point to the topic, suppose it will show the lastest person who post mar.. but can see their message wor

me 2
亞蟹~留言~

原帖由 stern 於 2008-8-27 09:43 發表
壇主,

跳頁又出問題, 要出到第 4 個 post 先彈到出黎呀

壇主只會話:

你係唔係唔小心睇左一D唔應該睇0既website ar?

原帖由 kamming 於 2008-8-27 12:07 發表
壇主只會話:

你係唔係唔小心睇左一D唔應該睇0既website ar?

如果係, 呢個人都唔係我, c 妹佢地尋晚巳經有呢個問題, 咁係佢地睇左一D唔應該睇0既website 啦
按壇主既選擇性, 佢係唔會出聲既

原帖由 stern 於 2008-8-27 12:13 發表

如果係, 呢個人都唔係我, c 妹佢地尋晚巳經有呢個問題, 咁係佢地睇左一D唔應該睇0既website 啦
按壇主既選擇性, 佢係唔會出聲既

係蘿, down左佢有排煩~~我都係好心同佢單聲...