返回列表 發帖
原帖由 stern 於 2008-7-31 11:07 發表
針一 & lepoint,

你兩個要移個話題返風區啦, 呢度係問題報告, 唔好延續咁多吹水野啦

yes mum

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

啱啱又出現LA

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

發覺係新一頁要出到第三個posts先會show到
小魔怪跌左落水變多左個出黎...

原帖由 qwb4 於 2008-7-31 11:39 發表
發覺係新一頁要出到第三個posts先會show到

今朝觀察咁耐, 我都有同感

原帖由 ccc 於 2008-7-31 11:38 發表
琴晚試過一次, 連出兩個posts冇野睇, 兩分鐘後係新page彈番出黎

咁即係唔關寬頻事啦~~

原帖由 kamming 於 2008-7-31 11:54 發表

咁即係唔關寬頻事啦~~

乜有人投訴你個寬頻呀   我一早通知左大家有事架啦

暫時試唔到....要observer 0下

原帖由 metrokid 於 2008-7-31 18:39 發表
暫時試唔到....要observer 0下

但又唔係時時發作, 一時時咋

only happens in 繼續大風吹?

原帖由 metrokid 於 2008-7-31 20:50 發表
only happens in 繼續大風吹?

其他 thread 無留意到, 可能唔多 posts 無咁易覺..... 你試 test 都無事 ?:o

原帖由 ccc 於 2008-8-1 12:23 發表
今日係咪冇事

好似冇.......不過間唔中好慢............

thanks "tan ju"

我未post 野睇野都 hang 左幾次wor....

原帖由 lepoint 於 2008-8-1 12:25 發表

好似冇.......不過間唔中好慢............

係..... 慢左幾多下.....

可能風力太大...

原帖由 stern 於 2008-8-1 14:32 發表

係..... 慢左幾多下.....