返回列表 發帖
原帖由 stern 於 2008-7-31 10:39 發表

個 server 有事, 會無左好多寄託架

咪係, 到時點過日晨呀......................

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:37 發表

有咩醫生介紹?

Dr. 吳芳曼, 幾好架, 神經專科, 專醫遲鈍

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:41 發表

Dr. 吳芳曼, 幾好架, 神經專科, 專醫遲鈍

你就係睇佢醫返好架?

原帖由 stern 於 2008-7-31 10:39 發表

個 server 有事, 會無左好多寄託架

so 提醒壇主要做定backup la

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:43 發表

最多冇晒 D 分o者~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:43 發表

你係呢度講, 壇主會見到架啦, 我唔駛出聲..... 佢仲會見到係邊個咒緊個 server

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:42 發表

你就係睇佢醫返好架?

so e+反應幾敏捷, 你要去check check la, good for u

~~ 喵喵 ~~

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:43 發表

最多冇晒 D 分o者~

無左分事少, 無左d 有用 posts 事大

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:43 發表

最多冇晒 D 分o者~

咁你又要比人dap多次 law

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:45 發表

so e+反應幾敏捷, 你要去check check la, good for u

佢醫好左你既反應........但你家下一日入面有半日傻架喎~

原帖由 stern 於 2008-7-31 10:44 發表

你係呢度講, 壇主會見到架啦, 我唔駛出聲..... 佢仲會見到係邊個緊個 server

report jar, not 咒

~~ 喵喵 ~~

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:46 發表

佢醫好左你既反應........但你家下一日入面有半日傻架喎~

佢唔係腦科 , 你未入針門所以未傻, 夠醫la

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:48 發表

佢唔係腦科 , 你未入針門所以未傻, 夠醫la

入左針門就傻....... .....祝你早日康復......祝你早日康復......祝你早日康復......

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:52 發表

入左針門就傻....... .....祝你早日康復......祝你早日康復......祝你早日康復......

CEO ccc 日傻夜傻針主子
no.1 meimeicat 半日傻針一郎 ,
no.5 全日傻針五子

終身架, 無得醫, 我好彩有partner射著得半日傻, 唔係.....

~~ 喵喵 ~~

針一 & lepoint,

你兩個要移個話題返風區啦, 呢度係問題報告, 唔好延續咁多吹水野啦