返回列表 發帖

跳頁出問題 ?

壇主,

呢排間歇性跳頁出現問題, 打完個 post 之後唔識跳去新版, 以為有事, 重覆再打, 就出現兩三個同一post.  有時就 delay 差唔多兩分鐘先出現個 post .... 唔知出現乜野問題?  其他人有冇呢個問題呢 ?  

我琴晚試過要出多幾個posts先見返之前出既
小魔怪跌左落水變多左個出黎...

原帖由 qwb4 於 2008-7-31 09:41 發表
我琴晚試過要出多幾個posts先見返之前出既

以前都試過, 無出現一排, 都係琴晚再遇到......

之前出多一個 post 就彈番出黎, 琴晚就出多個都唔彈..... 我仲以為 hang 機添

啱啱又出現呢個問題, 等左 5 分鐘都唔彈出黎, 打到新頁 第三個 post 先彈出黎 :o

原帖由 stern 於 2008-7-31 09:44 發表

之前出多一個 post 就彈番出黎, 琴晚就出多個都唔彈..... 我仲以為 hang 機添
]\

農曆七月...

原帖由 kentcck 於 2008-7-31 10:00 發表
]\

農曆七月...

仲未到喎

我都有呢個問題呀~~~~~~

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:24 發表

幾時發生先 ?

原帖由 stern 於 2008-7-31 10:25 發表

幾時發生先 ?

尋日試過一次..................早幾日 (or 上星期) 都好似試過 !

原帖由 stern 於 2008-7-31 09:44 發表

c亡先兆

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 lepoint 於 2008-7-31 10:24 發表

你都有反應遲鈍問題, 要see doctor la

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:34 發表

c亡先兆

你講我部新腦呀

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:36 發表

你都有反應遲鈍問題, 要see doctor la

有咩醫生介紹?

原帖由 stern 於 2008-7-31 10:36 發表

你講我部新腦呀

個server ar

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-31 10:38 發表

個server ar

個 server 有事, 會無左好多寄託架