返回列表 發帖
原帖由 meimeicat 於 2008-7-17 07:38 PM 發表

你係尊貴既電燈膽, 邊個敢笑你, 你咪日日跟著佢做電燈膽, 睇佢仲笑唔笑得落

一郎....

原帖由 CYL 於 2008-7-17 22:20 發表

一郎....

Thanks for

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

不如一番起,最大五番

原帖由 ccc 於 2008-7-18 23:25 發表

OK呀

confirmed by needle master, needle 14, do somethings la

~~ 喵喵 ~~

又可以:
雞糊 > 混一色 > 清一色 > 大三元 > 大四喜 > 十三么 ......

原帖由 meimeicat 於 2008-7-19 00:10 發表

confirmed by needle master, needle 14, do somethings la

ok, 壇主this is our suggestion:

0-199                  普通會員       月亮(原用)
200-999              高級會員       一個太陽(原用)
1000-9999          尊貴會員       二個太陽(原用)
10000-49999      上將會員       三個太陽(見意)
50000以上          五星上將       一粒星(見意)

多謝壇主聆聽我地意見~~

原帖由 kamming 於 2008-7-19 11:32 發表

ok, 壇主this is our suggestion:

0-199                  普通會員       月亮(原用)
200-999              高級會員       一個太陽(原用)
1000-9999          尊貴會員       二個太陽(原用)
10000-499 ...

~~ 喵喵 ~~

多謝壇主修改, 已check過 ok 無問題.

~~ 喵喵 ~~

上將會員report 比我知D right 係唔係一樣

原帖由 meimeicat 於 2008-7-20 13:30 發表
多謝壇主修改, 已check過 ok 無問題.

原帖由 metrokid 於 2008-7-20 13:32 發表
上將會員report 比我知D right 係唔係一樣

6位 上將會員閱讀權限 都是95, 下位升上將會員的會係Kayall小姐,現時閱讀權限為90, 可留意到時有無upgrade.

~~ 喵喵 ~~

唔講都唔知變左上將會員添~

原帖由 lepoint 於 2008-7-21 10:01 發表
唔講都唔知變左上將會員添~

其實咪即係多口水囉

原帖由 ccc 於 2008-7-21 10:03 發表

唔講你又知唔知比我dap左呢

知啦~乜你咁 out 架 !

原帖由 ccc 於 2008-7-21 10:04 發表

stern呀, 壇主之前係咪都係3個太陽加一粒星架

我唔知喎, 無乜留意架

壇主同版主係唔同d 架, 佢地權限係我地之上架

原帖由 ccc 於 2008-7-21 10:11 發表

都唔知咩叫權限

你基本上唔須要知既, 你識吹水就得架啦, 其他野等K 哥啦