返回列表 發帖
原帖由 ccc 於 2008-7-17 14:36 發表

你日日都吹水, 話咁快就到啦

i didnt blow on holiday gar wor

原帖由 秦先生個老婆 於 2008-7-17 14:41 發表

i didnt blow on holiday gar wor
一星期吹少一日

原帖由 alfredwsk 於 2008-7-17 14:42 發表
一星期吹少一日

and i dun blow after 6pm gar

[quote]原帖由 ccc 於 2008-7-17 14:46 發表

都唔一定

good idea~~
but still a long way for me

原帖由 mee 於 2008-7-17 16:29 發表
good idea~~
but still a long way for me

努力努力~~

原帖由 ccc 於 2008-7-17 17:39 發表

來日方長, 好快會升級架啦

yes gar~~ work hard together lar~~

原帖由 ccc 於 2008-7-17 17:44 發表

係咪講緊我呀
i think so

原帖由 alfredwsk 於 2008-7-17 02:40 PM 發表
有冇打錯字呀  "我"字arm d 喎

.....

原帖由 alfredwsk 於 2008-7-17 02:23 PM 發表
Update ~~~
公仔見意:

0-199                  普通會員       月亮(原用)
200-999              高級會員       一個太陽(原用)
1000-4999          尊貴會員       二個太陽(原用)
5000-9999          上將 ...

嘩..第日天色唔巧都可以入黎數星星喎....

Update ~~~
個人見意:

0-199                  普通會員       月亮(原用)
200-999              高級會員       一個太陽(原用)
1000-4999          尊貴會員       二個太陽(原用)
5000-9999          准將              三個太陽(見意)
10000-19999      一星上將        一粒星(見意)
20000-29999      二星上將        二粒星(見意)

:
50000-79999     五星上將       一粒

80000 or above 神枱將帥       一粒星 + 一個月亮 + 一個太陽

無五星以上, 比人笑架

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

下...咁禾實比人笑c啦....

原帖由 CYL 於 2008-7-17 18:55 發表
下...咁禾實比人笑c啦....

你係尊貴既電燈膽, 邊個敢笑你, 你咪日日跟著佢做電燈膽, 睇佢仲笑唔笑得落

~~ 喵喵 ~~

currently there are 3 級I would say 5 級 is reasonable

原帖由 ccc 於 2008-7-17 22:07 發表
咁一係淨係加多上將會員同神枱會員兩級, 幾多分就要再諗諗...

10000 上將
50000 五星上將

no 神枱

~~ 喵喵 ~~