返回列表 發帖
原帖由 meimeicat 於 2008-7-16 18:35 發表

That means you accept Kamming idea, 好開明ar

針一﹐做野喇﹐改名啦~~

原帖由 metrokid 於 2008-7-16 18:30 發表
i'll leave it to you guys to discuss the names and the required points.

cut-off time: before this saturday

thank you 壇主

原帖由 metrokid 於 2008-7-16 06:30 PM 發表
i'll leave it to you guys to discuss the names and the required points.

cut-off time: before this saturday

You are great

我得百幾分,超低級。

多此一舉

原帖由 kamming 於 2008-7-16 21:12 發表

針一﹐做野喇﹐改名啦~~

又改名 好唔得暇ar

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 ccc 於 2008-7-17 10:31 發表

改名係你工作之一嘛

咁要嚴肅版 定輕鬆版

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-17 10:39 發表

咁要嚴肅版 定輕鬆版

嚴肅版啦,費時比d無聊人有籍口入位~~~
你知啦,連檀主同意左既佢都睇唔順眼.....

原帖由 meimeicat 於 2008-7-17 10:39 發表

咁要嚴肅版 定輕鬆版

嚴肅得黎要輕鬆, 輕鬆得黎又要得禮, 得禮得黎又要有意思, 有意思得黎又要不失嚴肅喎~

原帖由 ccc 於 2008-7-17 10:42 發表

嚴肅版啦, 費事比位人入話我地無聊啦

12星座,
12生肖,
行星名,
大學排行榜 港大, 耶大, 倫大, Harvard Univ , Stanford Univ , California Inst Tech, Univ Oxford ....

名車榜: 學行車, 3輪車, 單車, 前7, Honda, BenZ, Ferrari, Posche, 林寶堅尼....

~~ 喵喵 ~~

原帖由 ccc 於 2008-7-17 10:42 發表

嚴肅版啦, 費事比位人入話我地無聊啦

~~ 喵喵 ~~

原帖由 kamming 於 2008-7-17 10:51 發表

嚴肅版啦,費時比d無聊人有籍口入位~~~
你知啦,連檀主同意左既佢都睇唔順眼.....

~~ 喵喵 ~~

原帖由 lepoint 於 2008-7-17 10:57 發表

嚴肅得黎要輕鬆, 輕鬆得黎又要得禮, 得禮得黎又要有意思, 有意思得黎又要不失嚴肅喎~

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-17 11:00 發表

12星座,
12生肖,
行星名,
大學排行榜 港大, 耶大, 倫大, Harvard Univ , Stanford Univ , California Inst Tech, Univ Oxford ....

名車榜: 學行車, 3輪車, 單車, 前7, Honda, BenZ, Ferrari,  ...

咁嚴肅..........

原帖由 ccc 於 2008-7-17 11:01 發表

呢d係嚴肅版, 咁輕鬆版係咩呀

你同 k gor 話嚴肅版ma

仲唔夠嚴肅咩

~~ 喵喵 ~~