返回列表 發帖

建議會員制分多幾級

鑑於本網站會員非常活躍, 而現時會員制度不能滿足部分會員需要, 本人建議會員制可以分多幾級, 此舉可以鼓勵會員積極回應及討論本屋苑事宜.

以下是本人建議:

例如50,000分係神抬級, 20,000分係黑金級, 10,000分係白金級, 5,000分係黃金級.............

原帖由 kamming 於 2008-7-16 11:17 發表
鑑於本網站會員非常活躍, 而現時會員制度不能滿足部分會員需要, 本人建議會員制可以分多幾級, 此舉可以鼓勵會員積極回應及討論本屋苑事宜.

以下是本人建議:

例如50,000分係神抬級, 20,000分係黑金級, 10,000分 ...

2000分係銀級 1000分係銅級

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 ccc 於 2008-7-16 11:32 發表
好認真喎

You like ma

~~ 喵喵 ~~

原帖由 ccc 於 2008-7-16 11:34 發表
點解20000之後要跳到去50000

點分級壇主決定啦~~~  我只係建議咋......

原帖由 ccc 於 2008-7-16 11:34 發表
點解20000之後要跳到去50000

No difficulty for u to climb up神抬
MTman  TAMAMA

原帖由 mtman 於 2008-7-16 12:37 PM 發表

No difficulty for u to climb up神抬

神抬is 升by others, not climb up by herslf

巧呀...禾讚成呀...咁禾可以降級呀.....

原帖由 freddielau 於 2008-7-16 13:31 發表

神抬is 升by others, not climb up by herslf

KOed by her will 升 to  神抬

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2008-7-16 01:38 PM 發表

KOed by her will 升 to  神抬

咁您要乖乖地啦....

原帖由 CYL 於 2008-7-16 13:48 發表

咁您要乖乖地啦....

She can't KO me, I'm always under her.

~~ 喵喵 ~~

咁玩法...會唔會個壇頂唔住架
小魔怪跌左落水變多左個出黎...

i'll leave it to you guys to discuss the names and the required points.

cut-off time: before this saturday

原帖由 ccc 於 2008-7-16 16:19 發表

我可以開多個account再續個ko你地

咁before you KO me, I open another account under you, ha ha. A loop

~~ 喵喵 ~~

原帖由 metrokid 於 2008-7-16 18:30 發表
i'll leave it to you guys to discuss the names and the required points.

cut-off time: before this saturday

That means you accept Kamming idea, 好開明ar

~~ 喵喵 ~~