返回列表 發帖

傑仔的信

今天真的收到那封傳聞中的信,但細閱內容,覺得有d牽強同商業...........

原帖由 freddielau 於 2008-7-14 22:54 發表
今天真的收到那封傳聞中的信,但細閱內容,覺得有d牽強同商業...........

請問關於什麼?

冇收過喎.....

原帖由 freddielau 於 2008-7-14 22:54 發表

由頭到尾都冇收過

我收到...
大概一睇應該系想我地一齊去投訴都會駅既電力系統..
由於冇詳看..
有誤處請見諒

原帖由 waiwai 於 2008-7-15 00:28 發表
我收到...
由於冇詳看..
有誤處請見諒

me2,冇詳看
MTman  TAMAMA

原帖由 waiwai 於 2008-7-15 00:28 發表
我收到...
由於冇詳看..
有誤處請見諒

oh... 乜電力系統有問題咩?  入咗伙既 lp 業主有咩冇 comment?

冇收過喎!

I received that letter... but wonder is it true or not!  If yes, why can pass the Gov't Electronic Test?

-My CF said he didn't notice any big defect on the electric wire. Insteads he said CK is using above standard one.
-The guy mentioned that we can call him to make inspection and welcome to make donation for future admin fee in case we jointly sue CK/MTR....

Perhaps his presentation is not convincing at all.

原帖由 freddielau 於 2008-7-15 10:04 發表
-My CF said he didn't notice any big defect on the electric wire. Insteads he said CK is using above standard one.
-The guy mentioned that we can call him to make inspection and welcome to make donation for future admin fee in case we jointly sue CK/MTR....
想呃$$

小心受騙

回復 12# alfredwsk 的帖子

I think so

回復 14# point6 的帖子

有次我去執漏部,有個LP業主主動同我傾相同topic,故唔到佢會寄信比我地,當日佢同我講我地d電線好危險,好容易漏電,佢係做果行,仲比左個証我睇,所以我都會支持佢.

不過如果我無見過佢,我都未必信!! 換轉係我,我會arrange一個會叫有興趣鄰居一齊商量.