返回列表 發帖
Then anyone will make new one in Kitchen. Now I just make the one in toilet

澄清,原來只換櫃門,CF話門造得不好

原帖由 衛夫人 於 2008-7-4 11:15 PM 發表
今日收咗樓,即刻叫cf來睇,佢話沒有什麼防水物料可用,叫我都噝成個換咗佢......: 1又要使$$$$.......

唉..禾都古到cf實係咁講架啦..人地要搵食麻...都係ck搞到禾地要破費...唔該晒先..

Oh that mean all just change the door only??

原帖由 point6 於 2008-7-6 08:17 AM 發表
Oh that mean all just change the door only??

yes

原帖由 freddielau 於 2008-7-5 19:12 發表
澄清,原來只換櫃門,CF話門造得不好

arm arm check 過, 厠所d櫃桶係夾板, 似乎係d門有問題

原帖由 ccc 於 2008-7-6 12:48 PM 發表

arm arm check 過, 厠所d櫃桶係夾板, 似乎係d門有問題

係呀,所以CF要換「d門

咁都冇咁傷...

原帖由 ccc 於 2008-7-6 12:48 PM 發表

哦...嫩毛狗仔..您典知架....:o

原帖由 CYL 於 2008-7-6 22:24 發表

哦...嫩毛狗仔..您典知架....:o

攞個櫃桶出黎睇咪知咯, 電燈膽

應該唔關d料事, 係design問題....
所有櫃門修口都係斜邊, d水好容易入左去面板同夾板中間, 搞到發脹同披口

原帖由 ccc 於 2008-7-6 22:38 發表

攞個櫃桶出黎睇咪知咯, 電燈膽

嫩毛狗仔, 睇時係咪放埋電燈膽入去會清楚d 架

原帖由 freddielau 於 2008-7-5 18:55 發表
終於到我,師傅今日?定換哂兩個?所D櫃;又要追加預箅

會唔會影響你入伙時間?

原帖由 freddielau 於 2008-7-6 12:52 發表

係呀,所以CF要換「d門

icic............

原帖由 ccc 於 2008-7-6 22:42 發表
應該唔關d料事, 係design問題....
所有櫃門修口都係斜邊, d水好容易入左去面板同夾板中間, 搞到發脹同披口

我主廁櫃個邊都脹埋了~~~~~~~