返回列表 發帖
唔係咁難, 寫多d資料(當然要有建設性), 一日兩個, 3個多月就ok

not really...
你睇下PhaseII 咁快已經呃左800分...

個壇先開左2個月, PhaseII 已經有800分, 即係佢平均2個星期已經有200 分...

原帖由 LP-monchhichi 於 2007-4-19 00:01 發表
唔係咁難, 寫多d資料(當然要有建設性), 一日兩個, 3個多月就ok

kid兄 我都想要: mtr@hkmetrotown.com

原帖由 metrokid 於 2007-4-19 00:01 發表
not really...
你睇下PhaseII 咁快已經呃左800分...

壇主,
唉!......枉費我不斷鼎力支持你.........一早返工第一件事入論壇 (工都唔開住).........
你就話我

lepoint 同埋大師 :  壇主就黎話你地呃分喇!

原帖由 LP-monchhichi 於 2007-4-19 00:01 發表

希望我d posts 唔係癈話啦! ..... 有冇建設性就唔知喎.......肯定唔係maytom 果類 posts.

壇主,

有事請求你幫助 / 解答。
點解我改完 password 之後按 "sing in".......就有一個 box 彈出.......內容如下--
安全性資訊 - 您目前傳送的資訊可能被送住不安全的網站。要繼續?
是(Y)  否(N)

如按"是" 當然入到去
按"否" 就停頓了

按 "是" -- 安全嗎?  會唔會影響到我部電腦呢?

謝謝先。

唔使擔心, 在心目中只有maytom的message是無建議性, 這堣ㄛO學術論壇痳, 是聯繫大家的友誼的, 所以我認為即使一個 simple reply 或 ""的reply 都是有建設性的

原帖由 phaseII 於 2007-4-19 08:17 發表

壇主,
唉!......枉費我不斷鼎力支持你.........一早返工第一件事入論壇 (工都唔開住).........你就話我呃分

lepoint 同埋大師 :  壇主就黎話你地呃分喇!

未.....仲未 800 分......btw, 唔知邊個最快到 1000 分, 再升一級呢~

原帖由 lepoint 於 2007-4-19 09:45 發表

未.....仲未 800 分......btw, 唔知邊個最快到 1000 分, 再升一級呢~

你啦

到左 1000 分, 已經升到最高 (唔知係咪神台 ), 人生會唔會冇左目標呢~

原帖由 LP-monchhichi 於 2007-4-19 09:39 發表
唔使擔心, 在心目中只有maytom的message是無建議性, 這堣ㄛO學術論壇痳, 是聯繫大家的友誼的, 所以我認為即使一個 simple reply 或 ""的reply 都是有建設性的

哦.....明解.........咁我都冇咁驚。

我驚我係一個壞分子.......影衰呢一個論壇呀!

原帖由 lepoint 於 2007-4-19 09:52 發表
到左 1000 分, 已經升到最高 (唔知係咪神台 ), 人生會唔會冇左目標呢~

唔係話:o ........你人生目標就係1000分咋???

原帖由 phaseII 於 2007-4-19 10:00 發表

唔係話:o ........你人生目標就係1000分咋???

咁起 "呢個論壇" 既目標會唔會貼切 d ?

原帖由 lepoint 於 2007-4-19 09:45 發表

我買lepoint + phase II Q, sure win啦