返回列表 發帖

有冇人 短消息(PM) 有問題?

除左 Mcpoknaman, 仲有冇人 短消息(PM) 有問題?
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

Mcpoknaman, 你部computer既時間同timezone 有冇set 錯?

can't send group pm or pm for more than one recipants

this function existed before?

原帖由 freddielau 於 2008-6-24 20:52 發表
can't send group pm or pm for more than one recipants

原帖由 metrokid 於 2008-6-24 20:54 發表

係呀, 無左之前個好友列表 :o

原帖由 metrokid 於 2008-6-24 08:54 PM 發表

yes

開 pm 時個 pop-up window 太細, 好難睇到全文, 可唔可以整大 d  

他們在無意間相遇,
                              卻為幽暗的生命帶來溫暖美好的月光...

有問題,開唔到0黎睇並出現: "invalid input"字眼

每次開都要從新login, close左後就全部logout 晒, 出post要從新login

我暫時無乜問題, 但係經常留意唔到有新既 PM, 以前係 main page 有條 bar 好似方便好多, 可唔可以加到呢個 function :o

原帖由 stern 於 2008-6-25 13:16 發表
我暫時無乜問題, 但係經常留意唔到有新既 PM, 以前係 main page 有條 bar 好似方便好多, 可唔可以加到呢個 function :o
yes ar!

你部computer既時間同timezone 有冇set 錯?

原帖由 MTR 於 2008-6-25 01:44 發表
有問題,開唔到0黎睇並出現: "invalid input"字眼

wei i just tried... can wor...
原帖由 freddielau 於 2008-6-24 20:52 發表

我加左好友列表, 點解有d 人狀態係"好友", 有d 人係"關注"  其他人有冇咁既情形呢 ??:o

狀態係"關注"既無出現係我 PM box 入面, 我唔可以一次過發 PM 俾佢地喎 :o

[url=index.php###]您有新短消息[/url] <--- have this wor

原帖由 stern 於 2008-6-25 13:16 發表