返回列表 發帖
Thanks for your great efforts !!

原帖由 metrokid 於 2008-6-19 08:54 發表
The layout, the color and the logo all temporary. I just rushed to bring the forum back online to minimize the outage period

thx 壇主 !

原帖由 meimeicat 於 2008-6-19 08:46 發表

溫馨提示: 若大家不喜歡這隻藍色(默認風格), 可到控制面板->編輯個人資料 ->論壇選項 ->界面風格 中轉換

我有呀....但無咗logo唔太鍾意

壇主好勁.....簡直可以用再生父母黎形容...... ..........................

真係好啦!咁快整番!thx!不過轉左版面,希d唔慣呀!都唔知從何睇起...

多一問.....點樣可以一次過將d字轉細

原帖由 qwb4 於 2008-6-18 22:52 發表
我上載唔到頭像哦5298

Me too!! Cannot upload photo!!

Thanks Metrokid!

can 上載頭像 la

原帖由 metrokid 於 2008-6-19 18:58 發表
can 上載頭像 la

我要再搵過我個頭像返黎, 我屋企個電腦死左, 頭像無左 record 添

壇主, PM quota 係咪仲係 100 個, 新 format 我地唔可以逐個 delete message, 一 delete 就全個 PM topic 無晒, 好似唔係好方便, 有冇得諗下佢 :o

ok will look into that
原帖由 stern 於 2008-6-19 19:06 發表

我要再搵過我個頭像返黎, 我屋企個電腦死左, 頭像無左 record 添

壇主, PM quota 係咪仲係 100 個, 新 format 我地唔可以逐個 delete message, 一 delete 就全個 PM topic 無晒, 好似唔係好方便, 有冇得諗 ...

原帖由 metrokid 於 2008-6-19 18:58 發表
can 上載頭像 la

Thank you 壇主

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

can 上載頭像 la

THANK YOU 壇主

Thank you 壇主,功德無量