返回列表 發帖

為何經常有隱身的會員?

為何經常有隱身的會員?

他是誰?smiley (11)
我們怎樣才可變做成隱身會員? 有咁的必要嗎?

如圖......................

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊成為會員

傳說中, 曾經有位尊貴長老經常以隱身方式默默耕耘..... 而家, 呢位尊貴長老已經唔左喇

原帖由 artchan 於 2008-5-28 12:33 發表
為何經常有隱身的會員?

你去左上角會乳到 "狀態: 正常模式", 你 click 一下 "正常模式" 條 link 就會變成隱身的了~

原帖由 kkbb 於 2008-5-28 14:08 發表
傳說中, 曾經有位尊貴長老經常以隱身方式默默耕耘..... 而家, 呢位尊貴長老已經唔左喇

而家...隱身者係...

原帖由 qwb4 於 2008-5-28 14:10 發表

而家...隱身者係...

我查到smiley (2)  XXXX 同埋 XXXXXX 兩位smiley (28)

原帖由 artchan 於 2008-5-28 12:33 發表
為何經常有隱身的會員?

其實你都話無必要, 咁都唔駛理佢係邊個啦, 唔通你都想變? 不過你都夠資格做到既

原帖由 ccc 於 2008-5-28 15:16 發表
點解你會查到 smiley (10)

因為我唔係咁蠢架咋, 唔好成日以為我蠢先得架   另一個係 T 字頭架

disable 左隱身 好唔好呢?

原帖由 stern 於 2008-5-28 15:23 發表

因為我唔係咁蠢架咋, 唔好成日以為我蠢先得架   另一個係 T 字頭架

邊個咁大膽話你蠢

原帖由 rebec 於 2008-5-28 17:32 發表

邊個咁大膽話你蠢

c 妹囉 smiley (9)

原帖由 stern 於 2008-5-28 17:35 發表

c 妹囉 smiley (9)

hahaha,.... i do also~~

原帖由 秦先生個老婆 於 2008-5-28 17:47 發表

hahaha,.... i do also~~

賊叫捉賊

原帖由 stern 於 2008-5-28 18:07 發表

賊叫捉賊

這個世界是公平的

原帖由 metrokid 於 2008-5-28 16:08 發表
disable 左隱身 好唔好呢?