返回列表 發帖

收樓及Defects討論

各位已收樓o既LPers,可唔可以講o下收樓質數、有乜defects同收樓有乜要注意。

Thank you!

**edited by metrokid**
為方便各位查看, 請避免係度吹水, Thanks!

讚誠smiley (7)

唔......... 乜冇人收左樓咩?? 定係... 收左樓太開心了~ 唔理d 草民喇!!

原帖由 Kindergina 於 2008-4-29 22:54 發表
唔......... 乜冇人收左樓咩?? 定係... 收左樓太開心了~ 唔理d 草民喇!!

草民............我係其中一條...........

原帖由 ccc 於 2008-4-29 22:56 發表

如無意外星期六我就會收匙架啦, 等我呀 smiley (7)

多謝

tks

原帖由 ccc 於 29/4/08 10:56 PM 發表

如無意外星期六我就會收匙架啦, 等我呀 smiley (7)

ccc,你是那個尺數的單位?座向?可否參觀吓架?

等,一定等....到時記住影d相俾我地呢班饑民止住渴先啊smiley (17)

恭喜恭喜

回復 #4 ccc 的帖子

congratulations ~!!!!    !!! 真係飲得杯落啦 !!! 到唔好唔記得我地班草民阿 !! 你有冇請D professional 一齊去收樓呀 ??

見大家咁高興,等我都來報到吓先, 已約咗星期五收樓, 到時我都會上來report 吓有冇defects 話比大家知

thanks ,bear

thank you!

原帖由 lepoint 於 2008-4-29 22:57 發表

草民............我係其中一條...........

我是第二條 , 不過據聞星期五下年會出第二批, 可能有好消息, 各位不要灰心.

今次真係要等你啦
謝謝先

[quote]原帖由 bear 於 2008-4-30 00:44 發表
見大家咁高興,等我都來報到