返回列表 發帖
[quote]原帖由 bear 於 2008-4-30 00:44 發表
見大家咁高興,等我都來報到

回復 #13 freeman 的帖子

CONGRADS freeman !!!!

原帖由 Kindergina 於 2008-4-30 00:22 發表
congratulations ~!!!!    !!! 真係飲得杯落啦 !!! 到唔好唔記得我地班草民阿 !! 你有冇請D professional 一齊去收樓呀 ??

一定影多d相post上黎   

有搵專人幫手因為自己唔熟行嘛, 不過未必一齊去因約唔切 !

[quote]原帖由 freddielau 於 2008-4-29 23:16 發表

ccc,你是那個尺數的單位?座向?可否參觀

Looking forward to seeing more LP pictures!  Thanks!

回復 #1 Vivian 的帖子

唔知大家有無聽過有線電視-"樓盤傳真"個節目? 佢地可提供免費驗樓服務, 不妨試下啊. 佢地驗得耗仔細o架

名額只有1個, 應該已經有人找了.

原帖由 bear 於 2008-4-30 00:44 發表
見大家咁高興,等我都來報到吓先, 已約咗星期五收樓, 到時我都會上來report 吓有冇defects 話比大家知

Congratulations! 好期待! Thanks.

回復 #4 ccc 的帖子

ccc 恭喜....恭喜....
影 d 相比我地睇睇  thank you

回復 #11 bear 的帖子

bear 恭喜....恭喜....  
report defects + 影 d 相睇睇 thank you

a serious problem found today in kitchen
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊成為會員

haha...又係唔記得整玻璃膠

Ref> #26

飛行器跌o左

原帖由 esther 於 2008-5-2 20:02 發表
a serious problem found today in kitchen

小問題...小問題...

oh no...