返回列表 發帖
原帖由 lepoint 於 2008-4-23 17:51 發表

睇黎你隨口都嗡到

原帖由 crabcrab 於 2008-4-23 17:53 發表

smiley (18) 今朝十點半左右打過...她說個 list 未出...
你們幾點打呀?

五點幾打架, 佢頭頭都冇答, 我再叫佢幫我check佢先check架咋 !

原帖由 TKL 於 2008-4-23 17:56 發表

睇黎你隨口都嗡到

smiley (28) no la~ 搵返 D post 咋~

原帖由 ccc 於 2008-4-23 17:57 發表

五點幾打架, 佢頭頭都冇答, 我再叫佢幫我check佢先check架咋 !

係咪要用 "氹" 嗰一招架:o  

[quote]原帖由 TKL 於 2008-4-23 18:00 發表

係咪要用 "

恭喜收到信 d 街坊

Congratulations to those who are in batch 1 !!

I am unhappy because my solicitor told me today that I am not in batch 1 !!

kamming & ccc,
恭喜恭喜!
記住過D收樓經驗俾大家~~~

全是第9座喎!恭喜晒! 幾時到我呢?:o

恭喜...恭喜.......

唔知幾時有第二批??

下星期2ND BATCH, 3星期內會出哂信~

恭喜 T9 業主 smiley (28)

律師岩岩 call 我話收到通知要 9 May 前 complete...     我叫律師幫我安排 7 May complete...

原帖由 Cat 於 2008-4-24 12:56 發表
律師岩岩 call 我話收到通知要 9 May 前 complete...     我叫律師幫我安排 7 May complete...

cat,恭喜恭喜, 請問你是否8座b單位,高,中,還是低層? 我等收樓等到發顛啦