返回列表 發帖
好緊張好緊張好緊張好緊張好緊張好緊張好緊張好緊張smiley (6)

T8T8T8~~~

我驚我自己會手多+興奮禁左投票

死, 按錯制......

仲以為有料到smiley (22)

smiley (21) 仲等我好開心..............T9.................

原帖由 Vivian 於 2008-3-11 23:14 發表
smiley (21) 仲等我好開心..............T9.................

咪係...

以為真的

[quote]原帖由 kaka168 於 2008-3-12 00:03 發表
以為真的

x3...smiley (21)

x4 , I think the earliest date will be in next week...

原帖由 redlight 於 2008-3-12 09:31 發表
x4 , I think the earliest date will be in next week...

承你貴言

原帖由 pulses 於 2008-3-11 23:01 發表
死, 按錯制......

以為有添

我剛剛打去律師樓問幾時要比stamp duty, 他說會寄信通知我, stamp duty fee, management deposit 連泥頭費用一起計, 我有問到會否延期交樓, 他回覆應該可以如期交樓....(p.s. 我是用胡關李羅律師行, 故相信好快長江可以交樓)

原帖由 disney100hk 於 2008-3-12 12:06 發表
我剛剛打去律師樓問幾時要比stamp duty, 他說會寄信通知我, stamp duty fee, management deposit 連泥頭費用一起計, 我有問到會否延期交樓, 他回覆應該可以如期交樓....(p.s. 我是用胡關李羅律師行, 故相信好快 ...

胡關李羅律師行??? so??? they are working for ck gar???smiley (11)