返回列表 發帖
原帖由 LP-monchhichi 於 2008-3-26 23:23 發表

Lepoint兄, 你既律師咁夜至打俾你牙, 講開又奇, forum堶康兄弟姊妹都係响夜晚收到律師call 希望我律師快d打俾我啦, 我律師係"黃潘"

我都心諗乜家下 D 律師樓要做到咁夜架咩~

原帖由 ccc 於 2008-3-27 09:38 發表

我都係用蘇與劉律師事務所, 又係夜晚九點幾打比我...但係好似來來去去都係得呢間律師樓話會四月收樓 :o

我諗佢地成 batch 咁打啦~ 我諗佢地打得黎, 點都收到比我地可靠既消息既~

原帖由 freddielau 於 2008-3-26 23:26 發表
我用CK御用Deascons 返而話冇收到料

smiley (19) 大公司, 多手續, 多流程, 又多客, smiley (2) 係慢 DD 架喇~

原帖由 lepoint 於 2008-3-26 21:30 發表
  剛剛我律師打黎, 佢話收到 CK 消息話會起 4 月份收樓 (應該唔會遲過 4 月 17 卦), 但未有確實日期, 但佢話通常收到 CK 通知後會起 "14 天" 後收樓 !

may be you are the 1st one to vote here!   Tower 9 先收樓....

原帖由 kamming 於 2008-3-27 10:12 發表

may be you are the 1st one to vote here!   Tower 9 先收樓....

smiley (31) 係就好了~ smiley (10) 不過自知冇咩可能.................

原帖由 kamming 於 27/3/08 10:12 AM 發表

點解仲未有通知smiley (18)

剛收到律師樓通知,5月9日收樓,我係8座高層H

原帖由 dou-dou 於 2008-4-24 11:50 發表

恭喜你呀~

回復 #74 dou-dou 的帖子

Congratulations!

原帖由 dou-dou 於 2008-4-24 11:50 發表

super jealous~~~~~~~`smiley (1)

yee... 5月9日?  seems it is not 1st or 2nd batch?  How come they can tell you the date if you are not in 1st or 2nd batch?  Can you share which lawyer you are using?

恭喜晒
想問吓5月9日係咪攞key日呀:o 已經跟收樓處約好

恭喜晒

回復 #77 秦先生個老婆 的帖子

LePoint handover counter start operate at phase 2 la, road sign also post at 5/F podium.