返回列表 發帖
Me too!  I also received phone call from 蘇與劉律師事務所!  Ask me don't go out, stay here and wait for their further phone call!!

smiley (28) smiley (28) smiley (28) 好

原帖由 lepoint 於 2008-3-26 21:30 發表
  剛剛我律師打黎, 佢話收到 CK 消息話會起 4 月份收樓 (應該唔會遲過 4 月 17 卦), 但未有確實日期, 但佢話通常收到 CK 通知後會起 "14 天" 後收樓 !

Lepoint兄, 你既律師咁夜至打俾你牙, 講開又奇, forum堶康兄弟姊妹都係响夜晚收到律師call 希望我律師快d打俾我啦, 我律師係"黃潘"

我用CK御用Deascons 返而話冇收到料

原帖由 freddielau 於 2008-3-26 23:26 發表

話明御用, 你急佢唔急.....

原帖由 LP-monchhichi 於 2008-3-26 23:23 發表

Lepoint兄, 你既律師咁夜至打俾你牙, 講開又奇, forum堶康兄弟姊妹都係响夜晚收到律師call 希望我律師快d打俾我啦, 我律師係"黃潘"

我都心諗乜家下 D 律師樓要做到咁夜架咩~

原帖由 lepoint 於 2008-3-27 09:28 發表

我都心諗乜家下 D 律師樓要做到咁夜架咩~

我都係用蘇與劉律師事務所, 又係夜晚九點幾打比我...但係好似來來去去都係得呢間律師樓話會四月收樓 :o

原帖由 ccc 於 2008-3-27 09:38 發表

我都係用蘇與劉律師事務所, 又係夜晚九點幾打比我...但係好似來來去去都係得呢間律師樓話會四月收樓 :o

我諗佢地成 batch 咁打啦~ 我諗佢地打得黎, 點都收到比我地可靠既消息既~

原帖由 freddielau 於 2008-3-26 23:26 發表

smiley (19) 大公司, 多手續, 多流程, 又多客, smiley (2) 係慢 DD 架喇~

原帖由 lepoint 於 2008-3-26 21:30 發表
  剛剛我律師打黎, 佢話收到 CK 消息話會起 4 月份收樓 (應該唔會遲過 4 月 17 卦), 但未有確實日期, 但佢話通常收到 CK 通知後會起 "14 天" 後收樓 !

may be you are the 1st one to vote here!   Tower 9 先收樓....

原帖由 kamming 於 2008-3-27 10:12 發表

may be you are the 1st one to vote here!   Tower 9 先收樓....

smiley (31) 係就好了~ smiley (10) 不過自知冇咩可能.................

原帖由 kamming 於 27/3/08 10:12 AM 發表

點解仲未有通知smiley (18)

剛收到律師樓通知,5月9日收樓,我係8座高層H

原帖由 dou-dou 於 2008-4-24 11:50 發表
剛收到律師樓通知,5月9日收樓,我係8座高層H

恭喜你呀~