返回列表 發帖

Which doctor is better in MT?

Pls share

I'll choose Dr Hui....He've got more patients
I dun like Dr Fu, he is too young and a bit too money-minded

Dr. Hui

上次我去睇醫生, 個醫生一定係傻架,,
我唔記得佢叫咩名, 只記得佢個舖位,,anywayz,,
通常醫生睇完症 都會叫個病人出去等,
however, 佢冇叫我同媽媽離 開, 我地2個一直係房入面你眼望我眼,
等個醫生諗起佢d字點串/點寫,,
因為我媽媽企係度, 佢見到個醫生諗極都諗唔到d字點串,
真係想即刻離開, 藥唔駛客氣喇, 天知佢有冇串錯字 開錯藥,,

原帖由 shannnb 於 2008-2-13 13:08 發表
however, 佢冇叫我同媽媽離 開, 我地2個一直係房入面你眼望我眼,
等個醫生諗起佢d字 ...

甘你更加要諗清楚他的名字話比我地知先得...唔該

原帖由 KWChoy 於 2008-2-13 13:57 發表

x2

回復 #6 lepoint 的帖子

X3.m  Pls help.

Dr Fu seems too young and not experienced enough

原帖由 freddielau 於 2008-2-13 11:57 發表
I'll choose Dr Hui....He've got more patients
I dun like Dr Fu, he is too young and a bit too money-minded

原帖由 shannnb 於 2008-2-13 13:08 發表
等個醫生諗起佢d字 ...

乜好似d趣劇甘騎呢

原帖由 freddielau 於 2008-2-13 11:57 發表

money-minded? :o

原帖由 KWChoy 於 2008-2-13 13:57 發表

mtr站 , 地產果面出口, 電梯直上, 再直入, 轉右, 右面最尾果間....

原帖由 shannnb 於 14/2/08 09:53 AM 發表

mtr站 , 地產果面出口, 電梯直上, 再直入, 轉右, 右面最尾果間....

IC

:o 係咪即係 Dr Fu ?

回復 #13 lepoint 的帖子

右手邊應該唔係Dr Fu.因為Dr Fu 係左手邊.
右手邊應該係JFA.

:o 查實 MT mall 有幾多個醫生?