返回列表 發帖
even 同一部機, 有時 quit 左 browser (or 只係去左其它 website) then 返返黎呢度, D "read/unread" status 都係唔啱的...........

其他人有冇呢d 問題?

it seems there is really sth wrong with the read/unread status...will look into that this weekend.

原帖由 metrokid 於 2007-2-15 12:20 發表
it seems there is really sth wrong with the read/unread status...will look into that this weekend.

Thx in advance !

報告, 剛剛發覺起出面見到既 "最後發表" 時間有時係錯的, click 左入去睇 last replied msg 既 "發表於" 時間先係啱的 !

個網似乎又有問題了,用ie登入又變成"遊客"身份,我要用firefox才登入得到

try the solution I mentioned and see if you can login...
let me know the result please...thanks.

原帖由 MTR 於 2007-2-16 12:22 發表
個網似乎又有問題了,用ie登入又變成"遊客"身份,我要用firefox才登入得到

唔得,仍然只能用firefox登入

should be ok now!

原帖由 lepoint 於 2007-2-15 23:20 發表
報告, 剛剛發覺起出面見到既 "最後發表" 時間有時係錯的, click 左入去睇 last replied msg 既 "發表於" 時間先係啱的 !

Metrokid,

我都係剛剛發覺同樣有一個 Lepoint 的問題,板面最後發表的時間係錯的,入去主題睇的發表時間係對的。
麻煩你幫我地睇下啦。
Thank you very much in advance.

metrokid

我以經成功用IE登入了,不過上次用firefox登入的時候,防毒軟件話有人入侵,所以我都唔敢用

still cant find a way to solve the below problems... will continue to look into that.

even 同一部機, 有時 quit 左 browser (or 只係去左其它 website) then 返返黎呢度, D "read/unread" status 都係唔啱的...........
原帖由 phaseII 於 2007-2-16 21:36 發表

Metrokid,

我都係剛剛發覺同樣有一個 Lepoint 的問題,板面最後發表的時間係錯的,入去主題睇的發表時間係對的。
麻煩你幫我地睇下啦。
Thank you very much in advance.

metrokid,

我呢一個問題唔係大問題,唔會影響到同各位溝通,最緊要唔好化你太多時間去究研嘞。
非常感謝你。

Thx Metrokid,  慢慢來吧~

metrokid,

請教你 :
自從論壇首頁有了廣告之後,我開論壇首頁、開其他主題版,回覆,發帖等等,有關運作時比以前都慢左,是否正常呢?
謝謝。

原帖由 metrokid 於 2007-2-20 18:57 發表
still cant find a way to solve the below problems... will continue to look into that.

even 同一部機, 有時 quit 左 browser (or 只係去左其它 website) then 返返黎呢度, D "read/unread ...

借問聲仲有冇其他人有呢個問題? 我仲有呢~