返回列表 發帖

中止 KarenMa and Gilbert 的發言權

由於KarenMa and Gilbert 都是同一人, 而在論壇不斷變身發言。經版主商討後, 現決定中止他們的發言權。

雖然已給予機會給大家在此平台平心地表達意見, 請大家緊記此論壇不是官方的論壇, 有關與 MO 或主席等的不滿可以在此討論, 仍要適可而止, 更不便作出挑釁的行為。

然而仲使已終止他倆的發言權, 好肯定他們仍可用其他身份再註冊, 但我們會密切注意, 只要發言是影响其他會員和影响此論壇的和平, 我們只有做到見一個, 殺一個吧!

重申, 我們不站在偏向任何一方, 只對變身會員或有挑釁的行為的會員作出行動而已!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊成為會員

well done~~~~~~~~~~

well done~~~~~~~~~~
lepoint 發表於 2011-11-22 10:57 AM

吾洗咁大聲

版主, 溫馨提示:

請小心處理, 若然是一個家庭多個成員各自在家中上呢個網, 因為經router, ip很多時都會是一樣的. 未必一定係分身哦
小魔怪跌左落水變多左個出黎...

版主, 溫馨提示:

請小心處理, 若然是一個家庭多個成員各自在家中上呢個網, 因為經router, ip很多時都會 ...
qwb4 發表於 2011-11-22 11:52

呢個我有考慮過呀 但假設係兩公婆, 係度咁討論附和都好怪, 我地都等到今時今日見言語太過份, 先有所行動啦

support
MTman  TAMAMA

呢個我有考慮過呀 但假設係兩公婆, 係度咁討論附和都好怪, 我地都等到今時今日見言語太過份, 先 ...
stern 發表於 2011-11-22 11:59

小魔怪跌左落水變多左個出黎...

如果我喺公司,我同我隔離都有可能會係同一個ip?

如果我喺公司,我同我隔離都有可能會係同一個ip?
esther 發表於 2011-11-22 14:22

咁要睇下你有無惡言挑釁喇~
亞蟹~留言~

well done
亞蟹~留言~

回復 10# crabcrab

梗係無喇!

YES! YES! YES!

就算唔關IP事, 成日鬧人衰呀賤呀咁樣人身攻擊, 同埋洗版式亂POST, 同樣是犯規, 終止佢亦係有合理原因.

Fully support and thank you so much 版主出手, 保護我們的論壇可回復健康, 正常, 平和地討論交流.
請大家珍惜這平台, 不好再搗亂它了.

support