返回列表 發帖
其實講公道野一張帖就夠, 講得多仲比人感覺煩厭添
如果驚耐左會沈底, 就學下其他FORUM咁加番個PO ...
qwb4 發表於 2011-11-8 12:21

我都覺得好煩....所以入都無入去睇~
亞蟹~留言~

終於雨過天青

版主即係版主~
亞蟹~留言~

一個吹,另一個答,刑造支持声音
freddielau 發表於 2011-11-8 12:40
嘩!  有D咁無聊既人?  網上警察要做野哪~
kamming 發表於 2011-11-8 14:37

咩你地之前未見識過咩

真的嗎?
crabcrab 發表於 2011-11-8 16:19

咩你地之前未見識過咩
alfredwsk 發表於 2011-11-8 17:03

你咁講....即係佢地就係咁做喇~
亞蟹~留言~

alfredwsk 發表於 2011-11-8 17:04

亞蟹~留言~

終於雨過天青
MTR 發表於 2011-11-8 16:31

未喎, 仲有人扮演兩個角色, 所以要留意住

咩你地之前未見識過咩
alfredwsk 發表於 2011-11-8 17:03

如果唔玩得咁密一般人係唔易發現嘅, 但係玩得太密就好易比人捉到路LAW.
有咩理由呢則標題又係歐陽炳強講一段後, 再FOLLOWED BY阿林過雲的AGREE; 然後另一則又係歐陽炳強講番一模一樣的一段, 然後又係FOLLOWED BY阿林過雲寫AGREE, 咁唧?唔通炳強同過雲坐隔離位架? 改都唔改少少, 當人傻嘅咩?

未喎, 仲有人扮演兩個角色, 所以要留意住 7" />
stern 發表於 2011-11-8 17:22

辛苦你喇~
亞蟹~留言~

如果唔玩得咁密一般人係唔易發現嘅, 但係玩得太密就好易比人捉到路LAW.
有咩理由呢則標題 ...
上班族 發表於 2011-11-8 17:25

屠夫
亞蟹~留言~

屠夫
crabcrab 發表於 2011-11-8 17:31

唔係個個都屠夫架, 仲有AK47槍匪省港一號通緝犯, 更新人士, 同埋大富豪綁匪架
咦嘩喂, 咁係咪即係有d影子人比阿版主用標殺令kill了bill?

唔係個個都屠夫架, 仲有AK47槍匪省港一號通緝犯, 更新人士, 同埋大富豪綁匪架
咦嘩喂, 咁係咪即係有d影子人比阿版主用標殺令kill了bill?
上班族 發表於 2011-11-8 17:43

又唔係喎, 我無 kill 的能力, 只有 freeze 能力 5" />
我未對果兩個影子做任何行動住, 但我已經紀錄低佢地 IP, 暫時希望佢地自律, 面係人地比, 假係自己掉

回復 29# stern

yeah!呢句型爆!
大將之風!

回復  stern

yeah!呢句型爆!
大將之風!

上班族 發表於 2011-11-8 17:54

都比左機會, 但無改過....