返回列表 發帖

號外!!!2011年3月22日晚上的業委會

據聞2011年3月22日的業委會有人會提出8-10座的會所通道於每晚12時關閉, 相信這安排亦會用於日後1-3座的會所通道.

另外, 有非本屋苑居住的委員參選委員會主席. 由非居民當選主席, 有時D事情真係針唔吉到肉唔知痛.

關心屋苑事務的, 請列席這會議. 8PM@紅寶石廳

(stern 註: 為免混亂, 特加上年份 2011 年份)

為咩8-10座的會所通道於每晚12時要關閉?製造麻煩! unlike.
MTman  TAMAMA

How many running backward ?

係呀, 所以大家要關心下.... 而且今晚個AGENDA好似會FORM 一個甚麼商場關注組TIM

係唔係自由黨? 個主席好恐怖....

據聞3月22日的業委會有人會提出8-10座的會所通道於每晚12時關閉, 相信這安排亦會用於日後1-3座的會所通道.
...
LP-monchhichi 發表於 2011-3-22 00:34

點解會"有非本屋苑居住的委員參選委員會主席"?
可以咩?

點解會"有非本屋苑居住的委員參選委員會主席"?
可以咩?
esther 發表於 2011-3-22 09:40

我諗佢意思係佢有物業起呢度, 但本身住第二個屋苑 !

No, 係公X黨.

係唔係自由黨? 個主席好恐怖....
C_S 發表於 2011-3-22 09:35

lepoint 發表於 2011-3-22 09:48

全對!! 佢個物業在第六座, 所以會所1-3及8-9座全天侯走廊對佢來說, 可以話係財政負擔.

lepoint 發表於 2011-3-22 09:48

似Proxy好似港灣豪停也受到政黨操縱
Proxy票佔業權比例過高
據講若出席率不夠4成, 並3/4返對主席
Proxy票量隱勝並必通過所有政黨操縱議案

但係好似1期有D委員都SUPPORT 12點後關閉會所走廊... 所以1期既朋友都要關注一下. 否則, 咁辛苦FIGHT到發展商肯開1-3座出入口, 第2期業主又大力支持通過改變會所面積安排, 第日只可有限度使用設施, 就真係......

而且, 大家列席會議, 就可以看清黑白是非了...

今晚早D食飯早D落去睇下班友又想點!

據聞上述ITEMS會在後半部舉行, 大家食完飯/OT完/做完GYM不妨親身去了解下...
OC係代表大家, 大家絕對有權監察!

有無彈性處理既方案? 打風落雨24小時長開, 平時開到12點其實都無咩問題.
另外, 平台取消拍咭多左人去到樓下先比管理處截獲會唔會還原番. 感覺自從改後真係差左

"業委會有人會提出8-10座的會所通道於每晚12時關閉" 查實係果位"非本屋苑居住的委員"提出的.
該名業委仲厚顏到去選主席. 結果仲比佢選埋做現任主席 (選得出因為奸人多). 少

一個不在本屋苑居住的人, 有公信力嗎?? 奧巴馬不住美國境內同時又當總統治國... 笑話嗎?  

現任主席在七座有物業. 他所提出"8-10座的會所通道於每晚12時關閉", 我個人認為是報復行為.

22/3開會, 現任主席在未完成會議議程下, 突然宣佈會議結束撇下所有與會及列席者即時離開會議場地. 作為某校老師的他, 是付責任的行為嗎? 適合當主席嗎?