返回列表 發帖
same computer using xp no problem wor...

會唔會係 HARDWARE 問題呀, overheat/爆 cap 都會 reboot 喎
meimeicat 發表於 2010-8-25 11:03
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

but i tried c&p using IE too... no problem......~.~
metrokid 發表於 2010-8-25 10:48

ok la, 都唔係大問題

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

真係新不如舊...ai....  我部電腦Win7成日自己restart... still cant find out why....
ai....
metrokid 發表於 2010-8-25 10:56

咁會唔會轉番舊版

~~ 喵喵 ~~

same computer using xp no problem wor...
metrokid 發表於 2010-8-25 11:04

不可思議喎

~~ 喵喵 ~~

win7 --> xp   maybe
7.2 --> 6.0  impossible loo....米已成炊... whole database has already been modified

咁會唔會轉番舊版
meimeicat 發表於 2010-8-25 11:05

win7 --> xp   maybe
7.2 --> 6.0  impossible loo....米已成炊... whole database has already been modi ...
metrokid 發表於 2010-8-25 11:08

ok la

~~ 喵喵 ~~

真係新不如舊...ai....  我部電腦Win7成日自己restart... still cant find out why....
ai....
metrokid 發表於 2010-8-25 10:56

試吓開機時去 advanced boot options 度 "disable automatic restart on system failure"
胡我牌者,今日之日不可留。自我摸者,明日之後多煩憂。麻雀枱上不稱意,明日再來無憂愁。

ok   will try that    thx
試吓開機時去 advanced boot options 度 "disable automatic restart on system failure"
McPoknaman 發表於 2010-8-25 11:26

btw, PM function   any problem??  Have u guys lost any PM???
metrokid 發表於 2010-8-25 10:48

d PM 有D 亂 new pm sent 左出去唔知去左邊.....搵左好耐卒之搵到....去左接收人上次個pm度, 如果好耐冇同佢pm 過, 就要一直向前搵 , 佢覆返就好d , 可以係頂見番~~

仲有d pm 係咪唔可以續個delete, 一delete 就要 delete 晒所有同一個人d pm
麻煩晒壇主

seems so... still looking if there is any workaround..
仲有d pm 係咪唔可以續個delete, 一delete 就要 delete 晒所有同一個人d pm
麻煩晒壇主
alfredwsk 發表於 2010-8-25 11:40

麻煩晒壇主
alfredwsk 發表於 2010-8-25 11:40

pm 右面咪有個 x 比你 delete 咩

~~ 喵喵 ~~

but it will delete all conversations with that person
pm 右面咪有個 x 比你 delete 咩
meimeicat 發表於 2010-8-25 12:39

我唔制呀....無上黎一day就無晒留馬仔d公仔icons~
亞蟹~留言~

我唔制呀....無上黎一day就無 ...
crabcrab 發表於 2010-8-26 11:24

咩呀 ?
胡我牌者,今日之日不可留。自我摸者,明日之後多煩憂。麻雀枱上不稱意,明日再來無憂愁。