返回列表 發帖
SIGNATURE d 公仔 paste  唔到出來

e.g. 下面2隻貓, 左面隻係 signature c & p, 右面隻係係出面 ...
meimeicat 發表於 2010-8-25 08:47

i.e. 回覆後成個晝面會變左色

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

I tried using IE 6.0 and 7.0, I dont have smiley problems for both wor..
can screen capture for me please?
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

Sori... I still dont understand...

Reason why 公仔 paste  唔到出來, cos 左面 is a wrong link?

係 ie下, SIGNATURE d 公仔 paste  唔到出來

e.g. 下面2隻貓, 左面隻係 signature c & p, 右面隻 ...
meimeicat 發表於 2010-8-25 08:47

screen cap pls.... cos i dont have this problem again....

i.e. 回覆後成個晝面會變左色
meimeicat 發表於 2010-8-25 08:52

I tried using IE 6.0 and 7.0, I dont have smiley problems for both wor..
can screen capture for me  ...
metrokid 發表於 2010-8-25 10:34

e+ 又無事, 我今朝成朝都係咁, 轉去 chrome 又無事

~~ 喵喵 ~~

Sori... I still dont understand...

Reason why 公仔 paste  唔到出來, cos 左面 is a wrong link?
h ...
metrokid 發表於 2010-8-25 10:36

左面係係 ie c&p signature 個公仔, 似乎 ie 唔係好 夾, 無過小問題, 慢慢 tune

~~ 喵喵 ~~

screen cap for me next time you see it please
thanks

e+ 又無事, 我今朝成朝都係咁, 轉去 chrome 又無事
meimeicat 發表於 2010-8-25 10:44

but i tried c&p using IE too... no problem......~.~

左面係係 ie c&p signature 個公仔, 似乎 ie 唔係好 夾, 無過小問題, 慢慢 tune
meimeicat 發表於 2010-8-25 10:46

btw, PM function   any problem??  Have u guys lost any PM???

btw, PM function   any problem??  Have u guys lost any PM???
metrokid 發表於 2010-8-25 10:48

應該無唔見既

但我上次做 "清空" 測試, 就某晒對方所有 history record    所以大家唔好隨便用 "清空" 呀, 除非真係要清晒

真係新不如舊...ai....  我部電腦Win7成日自己restart... still cant find out why....
ai....

真係新不如舊...ai....  我部電腦Win7成日自己restart... still cant find out why....
ai....
metrokid 發表於 2010-8-25 10:56

Win 7...... 我現在係用梗兩部電腦, 一個 mon, 一部用 Win 7 但未能離棄 XP

ai....

其實凡事有得有失, 要慢慢適應既

用win7用到我好frustated...老正lei ga.... sigh...

Win 7...... 我現在係用梗兩部電腦, 一個 mon, 一部用 Win 7 但未能離棄 XP
stern 發表於 2010-8-25 11:01

ai....

會唔會係 HARDWARE 問題呀, overheat/爆 cap 都會 reboot 喎

~~ 喵喵 ~~