返回列表 發帖
攪錯呀....無入黎兩日啫呢度變到咁核突架~睇得好辛苦呀~
crabcrab 發表於 2010-8-23 13:48

咁不如試下羊啦 ?   http://qqface.knowsky.com/qqbiaoqing.asp?id=158

我見到好多怪獸.....d"段落"痴住其他icons
亞蟹~留言~

how?  can fix that, most likely just layout problem

攪錯呀....無入黎兩日啫呢度變到咁核突架~睇得好辛苦呀~
crabcrab 發表於 2010-8-23 13:48
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

我見到好多怪獸.....d"段落"痴住其他icons
crabcrab 發表於 2010-8-23 13:52

唔明喎, 不如影d 相黎睇下

how?  can fix that, most likely just layout problem
metrokid 發表於 2010-8-23 13:57

呢隻紅色做個layout唔係咁靚囉, 仲有d灰色線做隔離太淺色同無做一樣, 睇落去好似張所有title同sub-title撈埋一堆咁~
亞蟹~留言~

stern 發表於 2010-8-23 14:09

頭先d"段落"icon痴住d其他function, 我close左個IE再開過就無事喇~
亞蟹~留言~

stern 發表於 2010-8-23 14:09

行埋去個主題度有好多怪獸字in main page
亞蟹~留言~

crabcrab 發表於 2010-8-23 14:18

"行埋去'.......你指 mouseover 下麻~

crabcrab 發表於 2010-8-23 14:18

壇主做緊野架啦

will fix that
metrokid 發表於 2010-8-23 13:48

壇主...係front page 指住果兩個10大topics 時 見到d 怪獸字呀~~
alfredwsk 發表於 2010-8-23 13:00

"行埋去'.......你指 mouseover 下麻~
lepoint 發表於 2010-8-23 14:20

明咪得囉~
亞蟹~留言~

壇主做緊野架啦
alfredwsk 發表於 2010-8-23 14:30

我見到呀....我要發表吓唔得咩~
亞蟹~留言~

我見到呀....我要發表吓唔得咩~
crabcrab 發表於 2010-8-23 14:34

唔好比咁大壓力壇主啦...知道壇主知咪得law~~