返回列表 發帖
但改左顏色, 好似無左個 forum logo ?
stern 發表於 2010-8-23 11:25

係呀
胡我牌者,今日之日不可留。自我摸者,明日之後多煩憂。麻雀枱上不稱意,明日再來無憂愁。

係個人中心 --> 論壇個性化設定---> 不選擇 帖子消息, 咁就唔會收到每個帖子回覆既提醒 message

係個人中心 --> 論壇個性化設定---> 不選擇 帖子消息, 咁就唔會收到每個帖子回覆既提醒 message
stern 發表於 2010-8-23 11:44

係呀...
胡我牌者,今日之日不可留。自我摸者,明日之後多煩憂。麻雀枱上不稱意,明日再來無憂愁。

just disabled this function.. not intended to be enable ga

但改左顏色, 好似無左個 forum logo ?
stern 發表於 2010-8-23 11:25
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

just disabled this function.. not intended to be enable ga
metrokid 發表於 2010-8-23 11:47

no problems, you checked what we found here and you could make your decision

metrokid 發表於 2010-8-23 11:47

sorry sorry ...

sorry sorry ...
McPoknaman 發表於 2010-8-23 12:05

你係幫手搵出問題啫, no need sorry wor

stern:
HOW ABOUT NOW??我部機見唔到有"其他" 的 smiley, 係用緊 IE, 但用 google 就見到

It's like this for this version. When you quote, all smileys, pictures and attachements will not appear. There is a way to modify... but I wonder if it's necessary. What you guys think?
引用之前嗰post 啲公仔會唔見左 ...

HOW ABOUT NOW? 就咁引用冇出簽名檔喎, 要用高級模式先會出簽名檔嗰喎

No method 用引用時, 個 cursor 要用 mouse 指左先打到野

Stern already provided a method to solve 每用一次引用, 都有個 "提醒", 可唔可以取消, 或者有需要時先 tick 提醒

回復 23# metrokid

stern:
HOW ABOUT NOW??我部機見唔到有"其他" 的 smiley, 係用緊 IE, 但用 google 就見到 okay now, as removed one

It's like this for this version. When you quote, all smileys, pictures and attachements will not appear. There is a way to modify... but I wonder if it's necessary. What you guys think?
引用之前嗰post 啲公仔會唔見左 ... I think it would be great if we could keep the smiley in the replied previous post, as it represent the emotion.

HOW ABOUT NOW? 就咁引用冇出簽名檔喎, 要用高級模式先會出簽名檔嗰喎 it is okay now

No method 用引用時, 個 cursor 要用 mouse 指左先打到野 is also okay now

Stern already provided a method to solve 每用一次引用, 都有個 "提醒", 可唔可以取消, 或者有需要時先 tick 提醒 perhaps could make a new thread to give the hints to other users later, as they would not spend time to read all messages

回復  metrokid
stern 發表於 2010-8-23 12:23

stern:
HOW ABOUT NOW??我部機見唔到有"其他" 的 smiley, 係用緊 IE, 但用 google 就見到 okay now, as removed one

係咪即係有 "其他" 就冇 "呆"

stern:
HOW ABOUT NOW??我部機見唔到有"其他" 的 smiley, 係用緊 IE, 但用 google 就見到 okay now, ...
alfredwsk 發表於 2010-8-23 12:29

唔夠位, 你鍾意呆呆男, 不如叫壇主考慮取消酷猴

唔夠位, 你鍾意呆呆男, 不如叫壇主考慮取消酷猴
stern 發表於 2010-8-23 12:35

其實d 位係點計呢??  洋蔥頭有page 2, 但其他d 就一版都唔夠~~  可唔可以搵d group 埋一齊 eg 酷猴+馬騮仔....同類嗎 咁咪有番一版比呆呆男law {:5_227:}
btw, 放左係"其他"度個兩隻洋蔥頭:smileyJ :smileyG , 可唔可以搬番去"洋蔥頭" 度呢

壇主...係front page 指住果兩個10大topics 時 見到d 怪獸字呀~~

攪錯呀....無入黎兩日啫呢度變到咁核突架~睇得好辛苦呀~
{:5_222:} <----呢隻酷猴都唔靚, 嘥晒d配額
亞蟹~留言~

will fix that
壇主...係front page 指住果兩個10大topics 時 見到d 怪獸字呀~~
alfredwsk 發表於 2010-8-23 13:00