返回列表 發帖

[2010-08-19] 已轉左超快獨立server...

未來一個星期會有其他 system updates. 到時可能會間中上唔到本壇. 請多多包涵!

Please report any bugs in this thread, thanks!
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

胡我牌者,今日之日不可留。自我摸者,明日之後多煩憂。麻雀枱上不稱意,明日再來無憂愁。

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

都唔覺快左好多
係d 公仔 load 出來明顯快左

Google Browser support 到出公仔, 唔使用 link (回覆得, 引用就出唔到)

quote 時快左 & 無食字咁law

~~ 喵喵 ~~

應該係之前太慢, e+先叫正常d

~~ 喵喵 ~~

傷心......我比多好多錢架

原帖由 meimeicat 於 2010-8-19 22:14 發表
都唔覺快左好多...

仲要講風涼說話...........
原帖由 meimeicat 於 2010-8-19 22:18 發表
應該係之前太慢, e+先叫正常d

原帖由 metrokid 於 2010-8-19 22:19 發表
傷心......我比多好多錢架

咁 click 多d ads law

~~ 喵喵 ~~

原帖由 metrokid 於 2010-8-19 22:20 發表
仲要講風涼說話...........

唔敢

都係之前果間累事姐,

e+ 好滿意喇

~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2010-8-19 22:14 發表
都唔覺快左好多
係d 公仔 load 出來明顯快左

Google Browser support 到出公仔, 唔使用 link (回覆得, 引用就出唔到)

quote 時快左 & 無食字咁law

試清楚喇, 更正番, 係明顯比之前快, 又無 hang 機, 又唔食字, 一個字

~~ 喵喵 ~~

謝謝壇主, 辛苦你地啦!!!!

.....