返回列表 發帖

[2010-08-14] Server Upgrade & System Update

未來一個星期會有Server Upgrade 同 system updates. 到時可能會間中上唔到本壇. 請多多包涵!
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

原帖由 metrokid 於 2010-8-14 13:44 發表
未來一個星期會有Server Upgrade 同 system updates. 到時可能會間中上唔到本壇. 請多多包涵!

時光倒流~~~~~~~~~

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

可唔可以加多d公仔呀~
亞蟹~留言~

you upload some here ... limited to 16 total.

~~ 喵喵 ~~

added in others:

原帖由 metrokid 於 2010-8-15 15:36 發表
added in others:

仲有7個位, 留番d比其他人

~~ 喵喵 ~~

剩番既加呢d呀~
亞蟹~留言~

:smileyG :smileyJ <------可唔可以將呢雨個加返响"洋蔥頭"個度呀?
亞蟹~留言~

<----------呢d公仔都無乜人用, 不如換過第二d喇~
亞蟹~留言~

....我幫你執過吓...唔知改成咁排得唔得呢~?

(洋蔥頭)                                                     

:smileyG

:smileyJ

(馬仔)

(其他)

(馬騮仔)

(默認)

:o
亞蟹~留言~

呢隻蟹, 要求多多

原帖由 stern 於 2010-8-16 15:18 發表
呢隻蟹, 要求多多
...........排埋架喎~
亞蟹~留言~

原帖由 crabcrab 於 2010-8-16 15:27 發表
...........排埋架喎~

亞蟹~ Well done

原帖由 MrsSou 於 2010-8-17 11:42 發表

亞蟹~ Well done

十成熟的蟹