返回列表 發帖
暫時覺得睇就ok, 但出post 時(打第一個字時 & 用"引用"時) 反應好慢

原帖由 alfredwsk 於 2010-5-24 11:52 發表
暫時覺得睇就ok, 但出post 時(打第一個字時 & 用"引用"時) 反應好慢
係咪你自己手腳慢咋~
亞蟹~留言~

响大6入壇比之前快一/兩個巴仙喇~
亞蟹~留言~

from china must be slow ga la..

but speed in HK should be significantly faster?
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

响大6個speed都知會慢d,但比之前快咗d~
亞蟹~留言~

正常人用是會覺得快左 +
有的人唔hai好得會慢小小+
  別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿

咩野人呀~
亞蟹~留言~

原帖由 crabcrab 於 2010-5-24 13:02 發表
係咪你自己手腳慢咋~
用"引用" 喎, 就算妳有8 隻腳, 都只需要1 click 咋喎.....我估應該係出post 個reaction time 慢d ~~

原帖由 alfredwsk 於 2010-5-24 14:33 發表
用"引用" 喎, 就算妳有8 隻腳, 都只需要1 click 咋喎.....我估應該係出post 個reaction time 慢d ~~
我話你"打第一個字時...."時手腳慢呀~
亞蟹~留言~

原帖由 crabcrab 於 2010-5-24 14:49 發表
我話你"打第一個字時...."時手腳慢呀~
用下腦啦...打字快慢關咩事喎 呢個topic 係壇主要黎睇反應架, 唔係玩架....要玩番風區啦~~

我係打完第一個字後出得慢...之後又正常, 所以我咪估click 去出post 個reaction time 慢law~~

原帖由 alfredwsk 於 2010-5-24 15:04 發表
用下腦啦...打字快慢關咩事喎 呢個topic 係壇主要黎睇反應架, 唔係玩架....要玩番風區啦~~

我係打完第一個字後出得慢...之後又正常, 所以我咪估click 去出post 個reaction time 慢law~~
你自己講既~ 我都係想叫你手腳慢既反應唔好响度講唔好俾姑姑知你多一樣野唔得呀~

原帖由 alfredwsk 於 2010-5-24 11:52 發表
亞蟹~留言~

原帖由 crabcrab 於 2010-5-24 15:32 發表
你自己講既~ 我都係想叫你手腳慢既反應唔好响度講唔好俾姑姑知你多一樣野唔得呀~

睇黎叫妳用下腦都係冇意思啦.... 呢個topic 係講緊個新server的問題.....唔好再攪亂當

原帖由 alfredwsk 於 2010-5-24 15:45 發表

睇黎叫妳用下腦都係冇意思啦.... 呢個topic 係講緊個新server的問題.....唔好再攪亂當
係呀, 呢度講緊個新server, 你自己手腳慢就唔好响度講喇~
亞蟹~留言~

原帖由 crabcrab 於 2010-5-24 15:55 發表
係呀, 呢度講緊個新server, 你自己手腳慢就唔好响度講喇~
係呀, 呢度講緊個新server, 妳自己冇腦就唔好响度講喇~

原帖由 alfredwsk 於 2010-5-24 17:13 發表
係呀, 呢度講緊個新server, 妳自己冇腦就唔好响度講喇~
我無講喎...係你自己講咋喎~
亞蟹~留言~