返回列表 發帖

這是新server... 有試用期

這是新server... 試用到5月28日. 如果你地覺得ok 0既我就比錢. 要知道這個壇0既運作係靠廣告收入自給自足. 所以budget有限...

有乜問題/建議請係依個post 度講, thanks!
講你又唔聽  聽你又唔明
明你又唔做  做你又做錯
錯你又唔認  認你又唔改
改你又唔服  唔服又唔講

係試用期完前請幫手盡試及比意見... thanks

好...知道...

感覺好似快好多喎...

暫時好似upload/download attachment 有D 問題... to be fixed...

Great! The speed is very good  Thank you very much, Metrokid

請問我地可以點做幫手增加廣告收益以資本壇運作呢?
MTman  TAMAMA

原帖由 mtman 於 2010-5-23 19:42 發表

直接比錢資助實際o的......

tell you guys later! thanks!

原帖由 mtman 於 2010-5-23 19:42 發表

原帖由 sincity 於 2010-5-23 21:27 發表

直接比錢資助實際o的......

你拿刀搶吖
MTman  TAMAMA

so far .....look good

seems there are still some minor setting problems... will fix it tomorrow.

但禽日5pm 到 2am 我都login 唔到, 係唔係已經 fix 左 d bug?

事實呢家野唔會亂講, 講左就會變事實
事實唔怕講, 講左解決到就唔會係事實
~~ 喵喵 ~~

原帖由 meimeicat 於 2010-5-24 11:17 發表
但禽日5pm 到 2am 我都login 唔到, 係唔係已經 fix 左 d bug?

That's normal...

原帖由 meimeicat 於 2010-5-24 11:17 發表

我尋日2、3pm 左右 到 尋晚 都login 唔到.....但我今日又見到有人尋晚出到post